Wie ben ik?

Mijn naam is Kevin Geldorp en ik ben Bayesiaan Personal Trainer/Trainer Hormoonfactor. Mijn passie is om mensen te helpen met hun lichamelijke doelstellingen. Deze passie is ontstaan toen ik op mijn 20ste ben begonnen met krachtraining. Mijn doel was een lager vetpercentage en meer spiermassa opbouwen. Spiermassa opbouwen lukte wel, maar het afvallen (droger worden) niet.

Ik wilde zo graag mijn doel bereiken dat ik ben gaan zoeken hoe ik dit kon realiseren. Dit leidde ertoe dat ik de Bayesiaanse PT Cursus en de opleiding Trainer hormoonfactor heb gedaan. Terwijl ik hier mee bezig was werd mijn interesse steeds groter. Bij alles wat ik leerde gelijk toe te passen zag ik mijn fysiek veranderen in wat ik altijd graag wilde. Na veel kennis te hebben vergaard, heb ik mijn doel bereikt. Hierdoor is mijn passie ontstaan om andere mensen te helpen met hun lichamelijke doelstellingen te behalen.

Mijn missie is om samen met jou, jouw doel te realiseren. Kijk bij mijn diensten wat ik voor jou kan betekenen of neem contact met mij op.

Opleidingen en cursussen

  • Trainer hormoonfactor
  • Bayesiaanse Bodybuilding Personal Trainer